Van eerste aanvraag tot en met oplevering het beste XL Advies!

Wie is XL Advies? Wij zijn inventariseerder en adviseur bij het saneren van asbest en bij het begeleiden van sloopprojecten. Voor bedrijven, particulieren en asbestsaneringsbedrijven, zorgen wij met al onze expertise en ervaring voor een efficiënte, kostenbesparende en zorgvuldige voorbereiding, uitvoering en afronding.

Gedurende het gehele traject van asbestinventarisaties, verwijdering, sloopwerkzaamheden en evaluatie is XL Advies u van dienst. In elke fase staan we u terzijde met praktische adviezen en actuele kennis. Daardoor heeft u geen omkijken meer naar welk detail dan ook, en u heeft de zekerheid dat u aan alle verplichtingen en wet- en regelgeving tegemoet komt.

Ons kantoor kunt u vinden in Velsen-Noord, maar XL Advies opereert door het gehele land.

Binnen 48 uur na inventarisatie heeft u uw rapportage in huis. Inclusief vrijblijvende adviezen. Dit noemen wij service en gemak. Dankzij de rapportage ziet u waar de pijnpunten liggen en dankzij ons advies weet u welke stappen u dient te nemen.

Als bedrijf streven we naar een klantrelatie waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met uw wensen, mits dit voldoet aan wet- en regelgeving. We zijn gecertificeerd volgens VCA* en het procescertificaat asbestinventarisatie.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. We staan u graag snel en in begrijpelijke taal te woord.